Lördagsgott + mens = finnar x en miljon (y)

Jag har kommit fram till att man inte ska handla lördagsgott när man har mens. Det slutar bara med att man kommer ut med 2 chipspåsar, ett pringlesrör, dipp, stor chokladkaka och en stor fanta och för att inte nämna att man är 130 spänn fattigare. Så nu laddar Mimmi och jag upp med finnar inför morgondagen med hjälp av dessa härliga godsaker. Annars sitter jag i skogshuggarmössa och färgglada naglar i malmslätt och spelar 3kort med Mimmi. Hur ska detta sluta? kan jag kanske blogga om imorrn.
/Julia

Potträna med Paolo Roberto

Ny mobil - HTC Gratia
Nytt visakort idag med;) det innebär att jag kan shoppa som en riktig människa;D Wunderbart.
Pizza har jag fått med^^ det här blev en bra dag (peppar peppar ta i trä)
/Julia

Lite om mig...

Tänkte att jag skulle ha ett litet inlägg om mig själv:)
men ja, vart ska jag börja? Jag bor i Lambohov, Linköping med min mamma Sofie och hennes man Morgan.
Jag har 3 bröder och 3 systrar.
Robin (1988) bor med sin flickvän och deras två chihuahuer. väntar barn i maj. jobbar i verkstad.
Rasmus (Musse)(1990) bor hemma och jobbar som tågvärd.
Sebastian (Sebbe)(1999) har ganska kraftig adhd och har väldigt rolig humor.
Lisen (2001) Är våran egen lilla dramaqueen och har grymt dålig humor;)
Filippa (2006) halvsyster. Familjens prinsessa med attityd. Har alltid kjol eller klänning på sig och är väldigt stolt över sitt långa blonda hår. Hon är inte rädd för att säga vad hon tycker.
Ebba (2007) halvsyster. Hon är Filippas raka motsatts. Medan Filippa är rak och smal är Ebba lite krum och går som en bonde. Hon har alltid något bus på gång. Hon tycker om att brottas och leka med bollar, men även hon har attityd. Bossar Filippa för mycket och inte låter Ebba göra som hon vill åker Filippa på stryk.
Morgan har två barn sen innan; Karl (Kalle)(1998) och Elin (1997) som bor hos sin mamma. Har en pappa som bor i Gammalkil (G-kil). Går på John Bauergymnasiet i Linköping, IT-Mediaprogrammet, Fotografisk bild. Och som ni säkert har fattat (skulle bli väldigt förvånad annars) har jag en blå undulat (Polly).
/Julia

min ekonomi tycker inte om mens...

ja, som ni kanske förstår utan att jag behöver gå in i detalj så är jag vääääääldigt godissugen.. och jag har funderat väldigt seriöst på om jag skulle dra på mig ett par byxor och släpa mig bort till affären och köpa fetaste godispåsen ever för pengar jag inte har. Har en 100ing som jag är skyldig min bror, men han kanske kan vänta en vecka tills jag får mitt studiebidrag. Jag har faktiskt inte ätit godis på hela månaden nu när jag tänker efter:O starkt som fan och förtjänar inte jag en stor godispåse då?? JO!! problemet är bara det att jag kommer leva fattigt som fan nästa månad då jag behöver inhandla nya byxor, betala min första telefonräkning som kommer vara dyr som fan, och både Mica och mamma ska ha var sin present. det har ingenting med det här att göra förutom att jag nu prioriterar godis framför det jag verkligen behöver lägga pengar på... och låt oss inte nämna alla skulder jag hela tiden lägger på mig. men...... den där godispåsen asså^^
/Julia

Undulatsnack och Ananas

Idag är jag frisk och det är döskönt:D Inatt hosta jag dock så jag kräktes.. det var inte lika mysigt. Men imorse städa jag bort all sjukdom från rummet och resten av dagen har jag bara hetsat på Polly-pip... hon har ett annat smeknamn men vi skriver inte det här för man vet aldrig när man har en känslig förälder som läser mina blogginlägg^^ Visade henne en undulat på youtube... men tyvär är hon inte dum. efter att noga undersökt både framför och bakom datorn förstod hon att den inte var riktig-.- då flög hon till buren efter att ha gnagt lite på mitt hår. HAHAHAH! då har jag till hennes fasa lagt i ananas i hennes fröskål^^(hon är nämligen rädd för frukt. Jag vet hon är dum i huvvet). Men till min glädje har hon tack vare det gett den nya fröklockan en chans som hon hitills vägrat titta åt. Nog om fågeln!
Måste bara lägga till ett roligt citat av Ebba:D
(Ebba kommer glatt in i vardagsrummet med en ny, gul pyjamas med en giraff på magen)
Jag: Titta. En giraff.
Ebba: DU KAN VA EN FORAFF!!
Jag: men ne... på magen.
Ebba(jätteglad): ja titta. haha Det var det visst :D

sjuk så det är galet

Idag är jag sjukare än ever. det bara gör ont överallt och hostan vill inte ge sig, det bara kliar i halsen. Brukar ju inte bli så jättesjuk annars så är ju inte van precis. Ligger och gnyr lite för mig själv bara för att jag ibland tycker om att tycka synd om mig själv^^. Men min mamma är söt och sa att hon kunde köpa glass till mig. Men idag har jag också varit med om äventyr ska ni veta. Skulle ta nässpray och upptäckte till min förvåning att det var otrivin menthol. Åh helvete, det sved inte lite i näsan. men skönt som fan efteråt och gott luktade det med:)
Imorrnbitti bär det av till en arbetsterapeut med mamma och sen blir det nog lite stan med Mica en stund innan vi drar oss till M-plätt för att mysa tillet galet:P Får man hoppas att jag har piggnat till till dess:P
/Julia

Julia, Julius

Hejsan Hoppsan där:O Har ju för bövelen namnsdag idag:O Hade jag ju glömt massor^^ Bara för det blir det ju ett extra blogginlägg:D Tackar aftonbladet för påminnelsen^^ En annan sjuk grej är ju att det är i mitten av februari:O går fort som faen:S Fett med knas:D
/Julia

Prutt å fiiiiiiiiiiiis!!

Blogg.se tycker inte om mig särskilt mycket:( får inte göra radbyte när jag vill eller byta typsnitt hursomhelst. Nu tänker ni fyyyyy vad Julia är omogen och skriva sådär som överskrift... Då svarar jag att JAG ÄR SÅ ÄCKLIGT OMOGEN SKA NI VETA!! Men mest är det Ebba som tycker sånt är kul. "Julia är en bajs". SÅ ROLIGT kan man ha om man vill. Men nu har mamma och Ebba hoppat på bussen mot sjukhuset för att förhoppningsvis få hem Morgan därifrån.
Jag mår annars bättre idag förutom att jag låter som en 60årig knarkarkärrng som rökt från 10års ålder som bara brölar... eller a... ni fattar vad jag menar? Men tyvär Mimmi blir det nog inget gymmande imorrn:( Det är väldigt tråkigt då mitt rum är väldigt dammigt.
JAG HAR TRÅKIGT SOM FAAAAN!!! Vad ska jag göra med mitt liv? Jag löser så jävla mycket korsord att det inte hinner komma nya korsordstidningar till affären innan jag är klar med alla. Får väl börja med att brodera eller virka eller nåt.
/Julia

Alla stjärtars dag!

åh vad jag älskar alla hjärtans dag<3<3<3<3

Elller inte... För de flesta singlar är det här nog den deppigaste dagen på året. För mig brukar det vara som vilken tråkig dag som helst. Finner bara tröst i godis och bakverk. Men nej jag tycker inte om den här dagen... speciellt inte iår. Jag mår dåligt och är på dåligt humör, Morgan har åkt in på sjukhus och mamma lullar runt hos doktorn med Filippa och Ebba i Lambohov. Så själv ska jag väl köpa alla <3ns dag fika och deppa sönder mig på mitt rum med min Polly-pip som bajsat ner hela mitt golv-.-
Idag är jag inte den vanliga optimist-Julia... men det går förhoppningsvis över när jag fått i mig en jävla massa socker och shit
<3/Julia

G-kil is the new Gammalkil!

JAG KOM IN PÅ FACEBOOOOOOK!!!! LYCKA!
HATAR facebook för att den har sagt att jag inte får byta lösenord för att jag är för glömsk
ÄLSKAR facebook för att jag nu har fått byta lösenord... igen:D
Nåt annat jag älskar är att i Fettjestad korset finns en klargul skylt där det står "G-kil Prästgård"
Så jävla awesome!! Jag trodde jag var den enda i världen som kallade den där koskitstinkande hålan för G-kil:D
NU VET JAG ATT JAG HAR KRAFTEN ATT TA ÖVER VÄRLDEN... eller iaf byta namn på den...
singing time!
JA JAG ÄR LYCKLIG! JA JAG ÄR LYCKLIG! JA JAG ÄR LYCKLIG MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG JAG ÄR LYCKLIG! JA JAG ÄR LYCKLIG HELA LÅNGA VECKAN UT!
/Julia

Puss och kel<3

Igår skulle jag och Mimmi till gymmet men ist fastna vi i M-plätt med Mica:) stannade över natten med en JÄVLA massa godis. och idag har varit den officiella gnäll-dagen ifall ingen visste. Hela dagen bara sket sig överallt. Men nu när jag äntligen kom hem satt en ensam, hungrig och bortflugen liten undulat och ropa tyst på mig.. Nu sitter hon mätt och glad på min axel och tyst lyssnar på musik:) härligt när man vet att man är saknad. döskönt med helg även om jag känner en liten förrkylning krypa inpå. men det är sånt man får räkna med när det är snöstorm ute^^
/Julia

Flickor tycker snorgubbar smakar äpple...

OMFCB!! (oh my f*ing cheeseballs)
jag är bara sååååå glad över att jag kommer in på bloggen nu när jag inte kommer in på facebook för att jag har glömt lösenordet för många gånger. UPS!!
Fast jag är lite less över att det här är andra gången jag skriver det här inlägget.
Uppdatering:
Fredag: installera om datorn,måste starta datorn i skolan efteråt men glömde det och kunde då inte starta den när jag kom hem. Men Mimsen är en sötnöt och lånade ut datorn till mig över helgen. TACK MYRAN!<3
Lördag: jävligt depp...
Söndag: jävligt depp och hade dumt nog lovat Lisen att jag skulle följa med henne och hennes kompis och se Trassel på bio... som jag redan sett... och det var på SVENSKA!
senare på söndagkvällen kom Jonäs och hämta mig och vi åkte till Mimmi i M-slätt.
Måndag: Jag har min dator nu:D!!!
/Julia

RSS 2.0