Hypokondrikern är tillbaka

Fast nu tror jag att det är på riktigt det här. Fett med ont i halsen, trött, ont i huvudet, svullen hand med en söt knöl på. Men det är bara bita ihop, känns så underbart att gå upp halv 5 på morronen och jobba när man mår så här härligt... eller?

Så ska jag passa på att häcka på stan för ett ögonblick vilket känns ganska meningslöst när man är pank. I fredags hade jag 800 spänn innan jag drog ut på krogen med folk. Jag drack på tok för mycket och har sånna dära braiga minnesluckor. Nu har jag 15 kr.... Det känns jävligt B när man vet att det är snart dax att köpa julklappar och jag har skulder och räkningar up över öronen. och så mycket pengar tjänar jag tyvär inte. SKYLL SIG SJÄLV!

Förövrigt funderar jag på att ta upp fotograferingen igen. Dock har jag lånat ut kameran till min kära bror som inte har någon kamera. Tyckte han hade bättre användning för den än vad jag har eftersom han har en söt Perla att ta kort på :)

Peace out!

OMG HON BLOGGAR!!

Ja ni, sug på den en stund! jag är lite hungrig just nu och luktar svett... slutsats: jag behöver äta och duscha! Nåt annat jag skulle behöva ar att gräva ner mig under jorden ett tag och bara FÖRSVINNA!! men först ska jag äta och duscha.

Nåt awesome som har hänt i veckan är att mamma och jag har sorterat tvätt. 3 stora högar blev det (av min tvätt). JAG HAR KLÄDER IGEN! Det är nästan så man har lust att klä på sig efter att ha gått i pyjamas en hel helg. Btw är det väldigt kallt i mitt rum men asvarmt i resten av huset, fett med knas!

OCH VET NI! tro det eller ej men det är fan sant! Jag har börjat i nån "grej"? där man en gång i veckan får måla, dega, aa grejja i almännhet som när man gick i lekis :) de två senaste gångerna har vi hållt på med keramik så jag gjorde en asfrän mugg och en (godis)skål som min mamma claimat.

Mamma - Åh ska jag få den i julklapp, VAD SNÄLLT!
Jag -  aaaaa.... okej.... var så god?

Annars hade ju tnkt ha godis i den när jag flyttar hemifrån... men men.
Nu äre käk som gäller!

Byebye

RSS 2.0