41 dagar kvar!

Helt sjukt vad jag ser fram emot studenten. Börjar nästan gå över styr, fast allt som har med shopping att göra har man rätt att överdriva med. Och eftersom jag låtsas att jag MÅSTE vara perfekt på studenten så måste jag ju shoppa allt som jag behöver för att se perfekt ut;) FYFAN VAD CLEVER JAG ÄÄR!! Skulle vilja lägga ut bilder på allt jag köpt till studenten men orkar inte och vill att det ska bli lite överaskning hur det kommer bli:)

Men klänningen är klar
och jackan
och skorna
och mössan
och håret
...tror det var allt

Vill ni veta en kul grej? Aa det vill ni. Mamma smet in på expert för att fixa studentskylten medan jag stod utanför med Filippa och Ebba och väntade. Men hon visste inte om hon skulle skriva klassens namn eller programmet. Expediten blev lite nervös för han tänkte ju att mamma inte kan fråga mig för att det ska bli en överaskning. "Va, mamma! har du köpt en studentskyllt? Till mig? På min student? VILKEN ÖVERASKNING!! Vem kunde ANA?". Seriöst?! Nae! Jag sa åt henne att bara skriva Tomten (klassens namn).

/Julia

Norrköping en långfredag

Hallå där alla!

Den här fredagen var ganska lång faktiskt. Mamma och Morgan hade hyrt en minibuss så att vi skulle åka på utflykter hela påsken. Första utflykten var idag och den spenderades i Norrköping. Började med att dra en runda på tropikariet utanför Kolmården. Har varit där många gånger men man blir lika impad varje gång tycker jag.


En läbbig haj... det röda ljuset i munnen är från kameran (INTE jag som är fotograf här inte)


Försökte ta kort på vita silkesapor som var mycket nyfikna på kameran. Lite svårt att fotografera dem när de hänger i objektivet och stirrar in i linsen. Kommer lite föör nära...


Nej, detta är inget läbbigt djur vi fann i tropikariet utan det är jag som ser lagom road ut. (tro vad ni vill)


Ön söt grön ödla.


En väldigt grön orm som precis har käkat. myyyyyyys!


Musse och Filippa väntar på att få klappa en slemmig rocka


Ebba försöker se när en rocka plaskar vid ytan


Musse och Filippa mobbar en blåsfisk


Lisen klappar en rocka


Efter tropikariet letade vi upp en mysig skog där vi kunde sitta och äta påskmiddag. Men denna skog var allt annat än mysig för just där vi parkerade oss bodde en massa massa myror som också ville vara med.


Ebba och Filippa vill bort från alla myror nu...


Denna bild bjuder jag fan på. Den är så ful att den är värd att delar med alla (räknar på fingrarna) FEM som läser min blogg... eller ja, läste. Denna bild gör det kanske värt att läsa den igen;)


Detta är sista bilden från utflykten. Här har vi tittat klart på hällristningarna och ska dra oss iväg till Valla där vi fikade och Ebba ville titta på hästarna som var inlåsta i stallet. Imorgon blir det en ny utflykt. Hur, vart och när är det ingen som vet.

/Julia

Studentshopping

Inköpslista till studenten

Klänning
Skor
Hårförlängning
Strumpbyxor
Lösögonfransar
Jacka
Bandlös BH
Nästan klar:) Det värsta är över med tanke på att jag vet precis vad jag vill ha för jacka och vart jag ska hitta fransar och bh. Känns awesome. Väntar bara på pengarna jag förhoppningsvis ska få för grejerna jag sålt på blocket. Kan ni fatta att ett ganska fult blått kakfat som jag tänkte ge bort till nån stackare fick jag såld på blocket för 400 spänn:D Helt OK...
Men måste ju tänka på att flak studentlunch och dricka kommer kosta massor. Så fort det är över ska jag till arbetsförmedlingen och försöka skaffa mig ett liv.
Peace out! Y
/Julia

Sent igen. JAG VEET! men....


Skitdålig bild som jag försökte fixa till i paintXD stort fail på mig. men iaf.. ser ni i mitten? Jag kanske har en chans här i livet iaf:) AWESOME!! Tack aftonbladet:D

/Julia

Ursäkta dröjsmålet

... men har tappat sugen fullständigt på bloggen som händer ibland. Kommer nog tyvär alltid bli så här hoppigt:/

anledningen till att jag helt plötsligt började blogga igen var för ett spel jag spelade då man skulle hitta massa gömda grejer.. Awesome som jag är hittade jag alla grejer men när jag är klar kommer det här upp:

Han gifte sig med henne för maten?! snacka om old fashion prins:D Låt oss lära alla småtjejer där ute i världen att du kan till och med en prins om du bara håller dig i köket och lagar honom god mat;) Me like! haha!... så brutalt.

Idag hade vi en vernissage.. eller har snarare. Står på IKANO-huset på övervåningen, kommer stå där till nu på fredag (15/4). Och ja, min bror, Musse Fyller 21 idag. Stort grattis till honom:)

Nu ska jag försöka gå vidare med mitt liv..

/Julia

A very happy unbirthday:D

TOOOOOO MEEEEEEE!!! för idag är det min vardag:D Har fått paket och allt^^ (egentligen en sen julklapp från mormor och morfar, men vaf;) )

GOOOOOOOTT:D

btw! jag har möblerat om i mitt rum:D typ flyttat på skrivbordet men iaf;) pga all jävla fröskal och fjädrar som hamnade i min säng så fort ruggugglorna flaxa runt så var tvungen att flytta buren och måste ju då först flytta på skrivbordet. Så här blev det

Lådan på golvet är en av många som jag har fyllt med prydnadssaker och ärvd bordsservice som jag ska ha när jag flyttar hemifrån. Tänkte rensa och gå igenom vad jag inte ville ha och kunde sälja på tradera kanske... men mamma kom till undsättning (?) och ville ha en massa grejer.

Fyfan jag som tyckte Polly lät... Pigge kvittrar hela jävla tiden. Bättre än Pollys gälla läte men iaf. Polly är bara väldigt knäpp och sitter nickande och lekar med sina bjällror. Piggelin som är rädd för sin egen skugga har ingen lust att leka med knäppisen. Roligt att se;D

/Julia

bekantskap

idag är jag jätteförkyld:( inget trevligt alls. och Polly och Pigge kommer inte överens:( Polly bråkar jättemycket med honom, men hon skickar dubbla signaler. antagligen vet hon inte riktigt hur hon ska bete sig eftersom hon varit ensam så länge, så jag får ge dem lite tid och hoppas de lär sig leva med varandra. känns jättekonstigt att kolla in i buren och se en till fågel, som är dubbelt så stor som Polly fast de ska vara lika gammla. vänta och se:)

/Julia

Nu är han här:D

Japps, det är han. Han och Polly sitter och bekantar sig väldigt försiktigt. De sitter på en pinne och tittar blygt på varandra:) Nu undrar ni självklart vad han heter och hur han ser ut

väldigt svårt att ta en bra bild just nu. men han är alltså grågrön med gult ansikte! Hans namn skola vara PIGGELIN! Förhoppningsvis blir det fler bilder och bättre sådana på både Polly och Pigge:)

/Julia

April April

Har någon blivit lurad än? Jag blev lite lurad idag, morgan sa att objektivet jag slängt ut på tradera hade gått från 500 till 1200 på bara någon timme... gick faktiskt inte på den även om jag blev asglad till en början. fail...
bara för det kommer här en söt kung med seriousface


/Julia

FREDAAAAAAAAG!!!

Idag kommer han:D Idag ska jag hämta lilla Petter som han verkar få heta, eftersom INGEN har kommit med något vettigt namnförslag! och NEJ det är inte från Mimmis så kallade namnförslag utan från den här underbara reklamen:D
http://www.youtube.com/watch?v=THNWVVn9JO0

Polly fick sista medecinen igår och mår prima nu:D förutom att hon ruggar, så nu ser hon skabbigare ut än när hon faktiskt hade skabb. Är jättespänd på att få se honom:D har fått en ganska dålig beskrivning på hur han ser ut så har mest fått gissa hur han ser ut.

Idag var jag faktiskt i skolan! Helt värdelöst självklart då vi SJÄLVKLART inte hade någon lektion på hela dagen. Fick bara någon mupp fotouppgift som fotoläraren ljög om att bilderna inte var photoshopade men som sen var det. mjaaaaa....

/Julia

RSS 2.0