Your Awesomeness!

Det var en gång ett litet land vid namn Slappland. Där bodde en trolldrottning högst upp på toffelberget. Där satt hon och gjorde det hon var bäst på; slappa, vara allmänt awesome och snarksöva. Men denna trolldrottning var inte som andra trolliga kungligheter, och bar krona. Hon bar alltid en utomordentligt vacker ålhatt. Så här ser en sån ut ifall ingen visste

Och vet ni kära läsare..... Den trolldrottningen är JAG!!

Slipp slapp fjädersås! Så gick det till när råttan fick tuberkulås!

värdelöst underbart

Asså jag gillar starkt att ingen läser min blogg! Det får en att känna sig hedrad över hur patetiskt det är! Alla borde ju läsa bloggen bara för att den är patetisk lixom. Men som jag nämnde i mitt förra inlägg, vore ju liiite roligare att uppdatera om man hade värsta coola blogg-designen. Och jag är ju inte precis tekninsk om man säger så, för att inte nämna att jag föddes utan tålamod. Jag kommer ju absolut inte få hjälp av mina kära läsare (ryktas om att man måste ha läsare för det).

Jaha, om vi ska hoppa skitsnacket och prata om min otroooooliiigt roliga dag. Jag har jobbat mellan kl 7 - 11... japp, fisk med potatimos var det idag. NU har vi finfrämmat från Stockholm. Det är skoj. JAG HAR TILL OCH MED SMINKAT MIG! Nu hade det varit roligt om jag lagt in en ful teckning på mig själv, men har bara paint och det är fail. Jag vill ha photoshop och illustrator.

Men ni får iaf en söt bild på kungen bara för att han har ett så fint serious-face

Hej..

Efter-jul-önskelistan

Jag vill ha en ny fetingstylad blogg som är rolig att uppdatera... min fula blogg gör en bara deppig så man inte vill uppdatera. Nåt annat jag vill ha är en egen lägenhet tack! har typ 6 proppfulla kartonger fulla med "flytta-hemifrån-grejer". Nu vill jag använda dem och komma bort från det här dårhuset. Jävla skit at julen nyss varit så jag måste 5 mån till min födelsedag. FAIL!

Sista önskan! En riktig pojkvän som gärna får vara snickare och älska att skämma bort mig med grejer! Tummen upp för den önskningen

HEEEEEEEEEEJ!

RSS 2.0