Dax igen

Jahopp då var det väl dags för ett nytt inlägg igen på min meningslösa blogg. Jag sitter här och muppar på mitt rum med undulaten Pimpim som är mycket irriterad över att jag inte leker med henne så hon täcker för mobilen när jag smsar, kastar säkerhetsnålar på mig, gömmer mina smycken, och springer på tangentbordet och bajsar brutala mängder på mig. KUL!
Vilket är värst; en otam skrikig undulat som bara hetsar och flyger omkring, eller en supertam som tror att den är människa, som sitter fastklistrad på axeln hela dagarna (aså blir det mängder med bajs på rygg och axlar), som visar kärlek genom att försöka tungkyssa dig och spyr upp mat konstant till dig? de är jättesöta men det finns inget MYSIGT med en undulat... INGET! ville bara klargöra det.
Mitt liv förövrigt: jo, ni vet det gamla vanliga. Man jobbar mer än vad man tjänar, lyssnar på radioreklam, springer fram och tillbaka  mellan datorn och tvspelet för att hela tiden hjälpa Filippa och Ebba. Helgerna ser ut som så att jag bara sover och äter.. typ.
Jag skulle skriva mer om jag orkade men med en undulat som jagar fingrarna blir det en hård kamp att bara skriva en mening.
BYYYYE

RSS 2.0