Seeeeeeeeeeeeeg onsdag!

Aa, den här dagen var riktigt seg azz. Jag skulle sy upp ett par byxor men glömde bort och nu orkar jag inte. Men jag har faktiskt suttit och räknat ut hur mycket det skulle kosta för mig att ha eget boende. Kom fram till att det skulle gå på ca 11500 i månaden. Aa jag vet det låter jävligt mycket och det kommer troligtvis inte bli så dyrt. Men förstå då hur glad jag blir varje månad när jag inser att det blev billigare än tänkt. Jag vill också tillägga att jag tog i rejält på varje utkomst, för man vet ju aldrig lixom. Btw, om ni inte har märkt det så vill jag flytta hemifrån NU! Jag vill bo ensam i tystnaden och välja själv när jag vill träffa folk! Fyfan vad gött. Och jag tror att mamma är trött på alla mina flyttkartonger som står redo ute i förrådet. Men det är bara att ha tålamod och hoppas att jag får ett jobb eller nåt.

/ Trollet

Jag föddes stööööööööÖöööörd!

Nu ska jag berätta om ett litet äventyr jag varit med om idag. Jo jag låg i min säng och facebookade med datorn på magen. Då jag bestämde mig för att pilla mig lite i näsan. Jag körde upp fingret i min kran och kände något kladdigt och klibbigt. Jag petade lite till för att undersöka saken närmre när jag upptäckte till min fasa att min näsa var full av snor. Det var en mycket otrevlig överaskning. Jag bestämde mig för att sluta peta i näsan och torkade av snoret jag hade på fingret på mitt täcke...

Nämen seriöst hörrni! Jag råkade bli medlem på någon sida som heter Badoo... Någon som har hört talas om det? GÅ INTE MED!! Jag har inte skrivit något i min profil eller till någon och jag har inte lagt upp någon bild på mig. ÄNDÅ så får jag mail dagligen om en massa utländska pojkar som vill träffa mig! WTF?! Jag vågar inte logga in och ta bort mitt medlemskap för då kanske de tar kontakt med mig. LÄSKIGT! Slutsatts: Gå inte med i Badoo asså.

/Trollet

amen ofc

...så ska man få feber lite random sådär. Då vet ju alla att det bara är kuckelimuckmedicin som funkar. Eftersom jag var själv hemma med Sebbe så fick vi abrupt lämna monopolspelet för att gå till affären och köpa godis ingredienser till "medicinen". Nu ligger jag i sängen och tycker lite synd om mig själv och bäddat ner mig under min nya filt och mitt täcke. Självklart skriver då ett psyko till mig som jag tydligen har på msn att hon hoppas att jag inte har något emot att skriva med en hetsk, kåt tjej.... vad svarar man på det? "Kåt säger du? Vad roligt! Sånna människor är alltid trevliga att prata med!" ???? eller inte. Jag lät helt enkelt bli att svara på det. Jag har ju förfan fullt upp med att tycka synd om mig själv här lixom.

/Trollet

snorigt värre

Ja, det kan man lugnt säga att det är. Vart ju inte bättre för att Sebbe och jag bestämde oss för att ta en promenad igårkväll till konsum. Men jag var ju så brutalt chipssugen och handlarn stängde tidigt, så det var bara att traska och gå. Och nu tror hela Lambohov att jag jobbar på ett hem för utvecklingsstörda för att Sebbe gick med mössan nerdragen över ansiktet och höll mig i handen samtidigt som han sjöng "Tralalalalala smurfa dagen lång". Så det jag gör nu är att sitta här och snora och undra vad fan jag ska göra med mitt liv. Det är ju väldigt tråkigt så därför ska ni få titta på en gammal klassiker


Alla tiders!
Hade gött

månaden efter

Januari är den tråkigaste månaden på hela året asså. Ni vet dagen efter värsta festen då man bara vill dega i soffan med pyjamas och bara glömma allt. Hela januari är som en sån dag. Seg och tråkig månaden-efter helt enkelt. det är mörkt dygnet runt och svinkallt, och man har den där känslan att det här året kommer bli lika tråkigt som förra året, och året innan det, och året innan det...

Så här sitter jag. Utan jobb och min handledare på af kommer inte tillbaka förän den 10e. Vad ska jag göra till dess? Lösa korsord? Måla naglarna? Det sistnämna skulle jag behöva iaf, för naglarna ser förj***iga ut. Jag har inte ens något roligt att skriva idag. SÅ mycket suger livet just nu. Uj uj uj!

Aja, hoppas ni blev riktigt deprimerade nu så att min depression kan ta över världen!
Moahahahah!

Gott nytt domedagsår!

Japp! Första blogginlägget för året, och andra blogginlägget på rad. REKORD!!

Mitt nyårsfirande inatt var helt okej. Var bara hemma med familjen och galet med god mat och besök. Och bara för att det är nytt år måste jag lägga in en fin bild på mig ifrån igårkväll

Ja, om ni undrar vad som hänt min näsa så är det så att Ebba nöp tag om min näsa. Inte så smart när man har näspiercing, alltså började det forsa blod. Snyggast i stan.

Sen när det närmade sig 12slaget började folk skjuta galet med raketer. Och våra invalida grannar smällde av hälften av raketerna på backen så det smällde så in i H bara några meter från vart vi stod. Fast de var inte de enda som sköt raketerna åt helvete. det var fler som inte kunde det där och verkade ha som mål att bränna ner Lambohov. Det var mitt nyårsfirande det. Nu sitter jag i en kaffestinkande sparkdräkt och bara chillar mig genom året.

Ha en god fortsättning!

RSS 2.0