All I want for Christmas is a fortune!

Idag är det slut... på min bok. Har läst klart den och jag är grymt besviken på slutet. Fan! Nu måste jag ju läsa nästa bok. Ja juste så är det slut på mayakalendern också! Nej, det betyder inte jordens undergång utan att vi inte längre följer himlarnas och undervärldarnas planering, nu är vi fria att göra vad fan vi vill... typ. Det var iaf vad mayaindianerna trodde, så se det här som ett slags nyår, slutet av en tid som startade 11 augusti 3114 f.Kr. Om man ska tro internet vill säga. Ska jag vara ärlig tror jag mer på den här komplicerade historian snarare än att jorden kommer gå under för att en kalender tar slut. Min tar slut varje år och jorden går fan i mig inte under.

Men Hörrni! Nu är det ju snart jul :D Inte alls långt kvar nu och imorgon får jag min första julklapp. Musse ska bjuda mig på bio och se The Hobbit! Inte helt fel måste jag säga! Blir antagligen mysa på stan med familjen då också. Sen på söndag åker jag till lambot och sover över för att fira jul där ofc. Sen är det så jävla roligt att jobba tycker jag så jag jobbar både juldagen och annandagjul. Tummen upp för extra pengar.

Tyvärr blir det nog inga fler blogginlägg från min sida innan jul om jag känner mig själv så God Jul och Gott Nytt År!!

/Tomtetrollet

Det skakar vi hand på

Hälsat på på sjukhuset eftersom jag tycker det är så kul att gå vilse där. Och för att jag skulle kolla handlederna igen. Trodde jag skulle få skäll eftersom jag har slarvat med träningen duktig som jag är, men det visade sig att den lilla träning jag gjort har gjort mig starkare i händerna. Vi gick igenom övningarna en gång till, jag fick 2 skumgummi kuber som jag ska träna med och 2 handskenor till. Jag har ju redan en skena jag ska använda på jobbet så nu fick jag en till vardags och en när jag sover. Börjar bli en riktigt fin samling måste jag säga. Sjukgymnasten verkade imponerad av mitt praktfulla ganglion dessutom, kan ju inte annat än hålla med om att det är ett riktigt fint praktexemplar jag har på min handrygg. Lägg också märke till mitt rikliga ordförråd! Hejs!

/Trollet

50 nyanser av porr

Var tvungen att ta reda på varför det var så mycket snack om den där boken 50 shades of Gray. Håller på att läsa den nu bara för det och jag måste säga att de första 8 kapitlen verkade det som helt vanlig roman sen ba BAM! Blir allting helsjukt. Hon E L James måste ha ganska sjuka sexfantasier eller så är jag bara överkänslig. Men seriöst... Måste läsas hörrni!! Det var nästan så jag rodnade när jag läste den. Korkade upp en flaska vin när jag läste den. Nu kan jag inte sätta tillbaka korken och måste dricka upp den så den inte förfars. Så det här blir en livad söndag för mig kan man säga. /Trollet

I'm a fucked up man-magnet!

Idag berättade min 40-åriga kollega om att han tyckte om mig... Japp... Vad är det med mig att dra till mig gamla gubbar som är gamla nog att vara min pappa och har barn i min ålder? VAD FRÅGAR JAG!! Jag har iaf varit öppen och sagt vad jag känner... att jag inte vill ha nåt med honom att göra... fast på ett mer trevligt sätt. Det var väl nog klagande för min del. Måste bara visa min nya iphone som SMÄLTER! UUUUUUUUUH!!!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2148214/images/2012/dsc_0032_50c8cdea9606ee08ae07fe9d_thumb.jpg


/Trollet

Lite ensamt är det allt

Sitter och funderar på att skaffa mig ett husdjur. Men vad för husdjur är frågan. Det är inte så att jag tänkte gå till djuraffären imorrn och köpa mig ett djur, nej nej. Jag hade tänkt mig fram mot våren kanske eller i sommar kanske. Men då jag vill vara förberedd och hinna planera en del innan dess så tänkte jag att jag kunde börja fundera redan nu. Hund är uteslutet då det kräver allt för mycket jobb och tid och jag och hundar går inte ihop alls (det vet jag av egen erfarenhet). Grisar är söta men det är inte så passande i en 2a på 3e våningen. Katter tycker jag är otroligt mysiga MEN (det finns alltid ett men) jag klarar inte av katthår. Jag mår seriöst psykiskt dåligt av att ha hår överallt som man aldrig kan bli av med. Hundhår går an men katthår.... usch! För att inte nämna att de klöser på ta mig fan allt. Klättrar och har ner saker. Gnagare.. NEJ! Kanin har jag funderat på men risken är att man får en ättrig jävla hona som är osocial, gnager på allt och pissar och bajsar överallt. Vad återstår då? Reptiler är väl okej men inte världens mysigaste och känner jag mig själv så kommer jag glömma bort att mata dem eller nåt så de dör. Kvar finns väl bara fågel då? Har jag haft förut och då kan vi snacka heltidsjobb. De är roliga, påhittiga och sociala men de skiter överallt och skräpar gärna ner. För att inte nämna att de hela tiden måste aktiveras och ha sjukt mycket leksaker och varierad kost för att du inte ska bli anklagad för att vara en djurplågare. Ser ut som jag blir utan djur... Eller vad säger ni? /Trollet

RSS 2.0