G-kil

Vet inte vad jag gör uppe en lördag kl 8.08. Sitter och fryser ute i gammalkil och vågar inte starta TVn då pappa har köpt värsta storbildsTVn som kanske börjar vråla så högt att hela gammalkil vaknar. Ne, så jag sitter här i mörkret och tittar ut på den härliga stormen utanför, nästan så man har lust att ställa sig ute i snön... NAT! bara för det så kom fjortisen fram ur mig. tänk om någon bara ringde och sa "tja, skaru me ner till ett jävligt varmt land och bara chilla? jag pejjar." vore awesome:D
nu blir det lite anka på det = http://www.youtube.com/watch?v=MtN1YnoL46Q
/Julia

ingenting

har verkligen ingenting att blogga om. Idag är det torsdag som jag hoppas att de flesta är medvetna om. Torsdag innebär inget på eftermiddan och efter skolan gymmet med Mimz och Zid. Wunderbar! Wonderlike! Merveilleux! 素晴らしい! Det var ordet underbart på tyska, afrikanska, franska och japanska ifall ni undrar...
Det var allt för den här dagen, men vi kan ju avsluta med ett dåligt skämt:
Vad är det  för likhet mellan att öppna en Alladinask och gå på krogen?
man blir lika besviken varje gång. För alla gobitarna är tagna
och kvar är bara några spritfyllda äckel i hörnen.
/Julia

Corvus monedula

... eller med annat namn Kajan, har invaderat Lambohov. Kajan som ni vet har inga naturliga fieender i det här jävla skitlandet. Vad - händer - då? JO! Det blir en Over-production. Alltså de kan föröka sig som råttor utan att någon dör. Konsekvenserna av detta är att över 5000 kajor cirkulerar över hela lambohov och förföljer folk tidigt på morgonen. DETTA ÄR INTE OK!!! Så nu tycker jag att man kan ge fan i vargarna och komma hit och skjuta en jävla massa kajor.
Det var allt för mig idag. Tack hej!
/Julia

skitfredag

Igår var jag i skolan och gjorde INGENTING!
och idag skulle jag vara duktig och pallra mig upp tidigt på morgonen för att sen jaga bussen. Om jag bara visste att det var Eva Braun som körde bussen. Hon skrek åt nån kille som försökte planka "Grabben i svart JACKAAAAAAAAA!!! och hon skrek verkligen. fniss*
Sen när jag kommer till skolan märker jag att ingen är där. ringer till Mica som säger att alla troligen är hemma och sover och rektorn säger att alla media lärare är på kurs. värdelöst!
Så det var bara att pallra sig hem igen då. Klart som fan att 12an precis åker ifrån mig så tar 2an och går en bit. Nu är jag hemma ensam och muppar och önskar att den här dagen bara ska ta slut.
/Julia

ja, se det snöar...

Idag snöar det galet..
Inte helt okej.. Imorgon, hör och häpna, ska jag till skolan!
tror jag iaf. Annars är det en vanlig tråkig onsdag i januari. Kan det bli mer B?
Har absolut inget att blogga om. Ska klottra lite i min nya adressbok.. blir lite svårt då jag inte vet vad någon bor eller har för telenr. LYCKAT(Y)
/Julia

lång-dusch

Tro det eller ej men här kommer ett blogginlägg igen.
Jag berättade bara för en liten stund sen för mamma och Morgan varför det alltid tar så lång tid för mig i duschen.
- först måste man ju bli varm
- sen kanske tvåla in sig
- sen ser man att tjejerna har lämnat plastmuggar och leksaker på badkarskanten, så då måste man ju pilla med dem.
- sen tvätta håret
- sen blir man trött av alla ångor och måste lägga sig ner i badet och vila lite.
- så råkar man somna en stund.
-sen tvättar man håret igen för att man har glömt bort att man gjorde det innan.
- får förfan inte glömma att raka sig.
- sen får ja faktiskt dåligt samvete när jag tänker på de stackars barnen i afrika som inte har något rent, rinnande vatten. då stänger jag av duschen och står där i 5min tills jag orkar ta mig över badkarskanten och dra på mig en handduk.
PS: JA! jag vet att jag är sjuk i huvudet! :DS
/Julia

svart+gurka=?

jamen hallå....
var ju ett tag sen nu, mja. idag blir det att skriva galet i mitt "Mina viktiga saker...som jag måste komma ihåg... ... att inte glömma bort!"-block.
Min framtit ser suddig och rörig ut. Nu när man skal ämna skolans säkerhet och försöka ge sig ut i verkligheten killar det läskigt i magen... typ som när man skrattar så galet att det gör ont efter att man har druckit på tok för mycket läsk. Finns så mycket jag kan göra nu att jag inte vet vart jag ska börja. Ska nog börja med att planera morgondagen i mitt komihåg-block.
Vem vet snart kanske jag förvandlas till en riktig människa. (det är då man blir stor säger Filippa)
Hejhej
//Julia

RSS 2.0