Sorry

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag.
Jag har heller inte så mycket att komma med. Som ni vet har jag haft ont ett bra tag i lederna, nu har helt plötsligt kroppen men fr.a. händerna. Vårdcentralen har nu tagit en del prover så nu hoppas man på svar.
Annars sitter här på min säng med Mimmi ofc ;) fast hon  får sitta på golvet^^
/Trollet

G-kil

Idag är det måndag och jag har studiedag så igår kväll åkte jag till Gammalkil och åt lite god mat och umgicks med min far. Ganska häftig himmel man såg på vägen från Lambo.
Annars så händer inget i mitt liv. Elvis får äran att liva upp min tillvaro så ska jag muppa på facebook tror jag.
/Julia

come on baby! let's do that twist!

Idag har jag varit på ikano med mamma, elin och småtjejerna. Vi åkte dit med Orhan's bil som vi lånat, och jag LOVAR!! Vidrigaste bilen ever! jag trodde bananflugorna skulle äta upp oss innan vi kom fram. Morsan lånade alla mina pengar och köpte en massa skor och jackor. Idag har jag sett en dvärg, en blind och en grupp döva på mindre än två timmar, på tal om ABSOLUT INGENTING + att det var nån unge som hade spytt ner halva ikano, spya överallt och en stank som inte var av denna värld.
Nu på kvällen har jag betalat en 50-tals kjol som jag vunnit på tradera, ätit kyckling, kollat på en halv film och nu lyssnar jag på Baseballs och bloggar galet.
/Trollet

FREDAG!!

Ursäkta att jag har blivit lite slapp med att uppdatera bloggen. Jag har 200kg snor i huvudet, luktar svett och saknar en kopp kaffe med choklad.
Annars har jag bestämt mig för att byta stil till 50-tal. knälånga kjolar, pumps, söta klänningar, you name it. har redan kollat runt efter kläder och budat på tradera på några kjolar.
Nu ska jag göra annat.
/Julia

Skit

När jag blir stor ska jag bli psykolog. För jag har kommit på lösningen till alla problem: BAJSA! Hela världen blir så mycket bättre när man har bajsat. Annars sitter jag i en någorlunda tom redaktion, enda tjejen till och med. en tjej är hemma, en är på möte och tre är hos tv4, och här sitter jag och snackar skit med vem som nu lyssnar på mitt skitsnack. nej nu måste jag sätta igång och bli klar med utvärderingen.
//Julia

Lever rövare

Igår hade jag inte tid att blogga dör att jag var barnvakt åt mina småsystrar Filippa och Ebba. Vi klädde ut oss till sjörövare och gick på skattjakt. Så här söta blev dem:
Idag har jag städat galet och nu när mamsen har kommit hem har jag fått tid till bloggen och att tänka över livets stora mysterier: Hur många löss går det åt att färga en ladugård? Dör kor om man välter dem? Vad kommer efter Nangilima? Ja, sånt där som man bör tänka på.
Hade gött gott folk!
//Julia

"Chilla galet"

Sitter här sjuk med världens sämsta spellista och världens bästa Mimmi, så det jämnar ut sig. Mimmi är mycket generös och bjussar på energidryck så kan ju hon få äta och kissa här om hon vill. Nu måste jag byta låt innan jag kolapsar.
//Julia

ajaj ont

Har inte riktigt haft orken att skriva då jag har haft väldigt ont i mina händer utan anledning. Kan varken gå eller stå då det gör jätteont i benen och fötterna, så blir sängliggandes i hopp om att bli bättre. Annars är jag OTROLIGT godis sugen. Tänkte be min bror att springa iväg efter maten. Tills dess ska jag bara hänga.
Ha det bra
//Julia

Bad hairday

Idag ser jag ut som "hej-kom-och-hjälp-mig-och-ingen-kom". Sitter ensam hemma med Sebbe. Tror ingen annan är hemma. Har grymt tråkigt så att det frustrerande. Något annat som är frustrerande är min täppta näsa. Plus att min mamma har tagit ALLA mina pengar så kan inte köpa nåt eller göra nåt som kostar pengar. Någon som kan komma på ett roligt förslag:)
Nu ska jag se om det finns nåt gott att småäta^^
//Julia

three men in suits

Idag har jag städat galet så inte ett damkorn flyger omkring i mitt rum nu. Annars har jag spenderat dagen på ingenting... sköönt. Kollat på Bert - den siste oskulden. Sen kom mamma och avbröt och tyckte att jag skulle cykla ner till centrum och handla mat. På vägen blir jag stoppad av tre snubbar i kostym som sitter förvirrade på var sin cykel och letar efter centrum. Vänlighet är gratis tänkte jag och visade dem vägen. Förstod inget av vad dem snackade om men dem verkade ju ganska trevliga. Ser nu att jag har glömt putsa fönstret. Kan inte se nåt genom det. Men vi hade i alla fall tur med vädret.
//Julia

Übersnygg

Är det jag som är skitbra på makeovers eller??;D

Sjuk

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Inget trevligt alls då det inte riktigt vill bryta ut. Blir varken jättesjuk eller frisk. Hoppas att lite ipren kan bota mig. Idag hade man ju hoppats på att kunna åka till stan och shoppa lite underkläder, men det får nog vänta lite till. Vill skicka mina hälsningar till en opepp och skoltrött Mimmi; Håll ut Myran^^<333
// Julia

Blogg-start

Då har man startat en ny blogg:) Hoppas att det ska komma upp lite roliga bilder och uppdateringar. Var inte så bra med det på min förra blogg;) Hoppas också att det blir många fler läsare än Mimmi;)
Njut medan ni kan^^
Over and out
//Julia

RSS 2.0