Nämen det går ju inte... eller?


Det här är ett blogginlägg

Ja, nu behöver ni längre leva i okunskapens mörker längre. Vädret är piss och jag skulle egentligen gå på glasmosaik som jag missade förra gången, men hat ta mig fan ingen lust asså :O Det håller ju på så in i förnaliskt länge. Det kan möjligtvis en promenad följt av ett besök hos mor på jobbet, men annars sitter jag nog här och beklagar mig över finnen jag har på näsan och min ekonomiska situation. Varför ska det vara så jävla dyrt att umgås med sina vänner? Det här blir knapert när man bara får 3000 i månaden. aa nae. Nu ska jag väl fortsätta med mitt miserabla liv.

/Trollet

Dagen efter Mello

Rätt bidrag som gick vidare tyckte jag! Satt och tittade igår med Morgan, Lisen, Filippa och Ebba. Roligast var ju när Torsten Flinck sjöng.

Jag: Titta det här är ju din favorit Ebba ;)
Ebba: NÄÄ! Mina örhängen hatar honom!

Ebba tycker att han som reser sig igen har äckliga händer. Jag håller med henne.
Men hallå länderna som delade ut poäng delade ut helt rätt poäng. Men hur fan röstar folk här i Sverige? Seriöst! Om Sverige fått bestämma hade Torsten kommit 3a. TREA! Det är ju lustigt att så många svenskar blir kända i musikbranschen världen över när det är så uppenbart att majoriteten av landets befolkning är fullständigt tondöva och saknar smak. Nu har jag iaf fått dela med mig av min åsikt.

Förövrigt hade jag ju tänkt gå och sola idag igen. Tänkte se ut som Björn Ranelid lite grann, fast han kör med spraytan. Men jag känner att idag blir inget bra eftersom jag först är barnvakt och sen kommer folk hit från stockholm och ska visa upp en liten bebis. Får ta det imorrn istället.

/Trollet

☠#@☢*#//✘!! = hårda svordomar!

Den j*vla onsdagen suger så otroligt hårt alltså! Börjar med att den där j*vla papegojan som jag räddat livet på skriker tidigt som f*n på morgonen och slutar aldrig, sen kokade gröten över och smakade diskvatten, och ju mer jag försökte rädda den desto äckligare blev det. Mjölk, smör och allt ätbart var slut så det var bara att knapra barkbröd med mjukost. När jag kommer in på rummet igen skriker fågeln än och facebook verkar ha gått upp i rök fullständigt så att jag inte kunde beklaga mig där. Det är därför jag helt plötsligt bloggar. Så nu har jag ställt ut fågel och allt efter att jag lite muppigt pratat engelska med den. Den har vägrat att hoppa in i buren så när den väl gjorde det slängde jag mig och över buren, stängde luckan och skrämde skiten ur fågeln och skrek "HA! Vengeance is sweet!!". Och som om det inte var nog insåg jag att den där kryssningen jag ska på nog är dyrare än vad det är värt. Lite sent påtänkt kanske, just därför har jag värsta ångesten när jag inser att jag ska slänga många tusenlappar som jag inte har på att bara supa i två dygn. Och supa är ju som ni kanske vet inte min favoritsyssla. KLANT!! Jag är så arg på allt att gråten trycker i halsen... seriöst asså. F*ck allt!

/Trollet

RSS 2.0