Onödig fakta 3

1. Fjärilar smakar med fötterna. 2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför. 3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen. 5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. 6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. 7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder. 8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför. 9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män. 10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge. 11. En snigel kan sova i tre år. 12. Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”. 13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa. 14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare. 15. Alla isbjörnar är vänsterhänta. 16. En struts öga är större än dess hjärna. 17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet. 18. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor – tills den dör av svält. 19. En krokodil kan inte sticka ut tungan. 20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan. 21. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover. 22. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen. 23. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna 24. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. 25. Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången. 26. Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan. 27. Noshörningens horn består av sammanpressat hår. 28. En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv. 29. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor. 30. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor. Nu vet jag inte hur mycket som är sant men aa. /Trollet

Lite lagom med lördag!

Har fått klagomål om att det bloggas för dåligt så nu bloggar jag! Igår åkte jag till lambot för att fredagsmysa med familjen men bussarna gick så fruktansvärt dåligt när jag skulle hem på kvällen och det var 20- ute så sov jag över ist. Så tidigt imorse när familjen skulle iväg så var det bara att klä på sig och kasta sig på en buss hem. Nu är jag hemma och tittar på matlagningsprogram medan jag dör av nervositet. För trot eller ej så ska jag på "blinddate" idag. Asläskigt! Särskilt med tanke på att vi ska hem till honom och se på film. Men jag tänkte att det värsta som kan hända är att han antingen våldtar mig eller styckmördar mig i skogen :) Positivt tänkande! Och man måste ju chansa och ta risker ibland, eller hur. Nu ska jag nog ta och göra mig nån enkel mat så jag inte svälter ihjäl iaf. /Trollet

Duktig morgon

Idag har jag jobbat faktiskt i 2 timmar. Sen var det bara att sätta sig på bussen och åka hemåt. Skulle byta buss inne i stan och då mötte jag två gamla kollegor som jag stod och snackade lite skit med innan min buss kom. Nu har jag städat, sorterat viktiga papper som samlats på hög på skrivbordet och tvättat en maskin tvätt och snart kommer nog min mamma på besök tror jag.

/Trollet

Inte längre ensam!

Ni minns ju vilken ångest jag hade över att jag inte visste vad jag skulle ha för husdjur. Nu är det så att jag helt spontant har köpt mig en kanin som heter Britt-Marie. Hämtade henne igårkväll inne i stan hos ett par som hade hittat henne ute som en liten unge. Hon är skitsöt och roligare än nån kanin jag haft innan. Nu har hon upptäckt vardagsummet och skuttat runt oavbrutet i en halvtimme, sen upp i soffan några gånger och kollar vad jag gör sen la hon sig ner och chillade lite på mattan innan hon bestämde sig för att börja äta den... Nu skuttar hon runt igen och kollar läget. Det här kommer bli intressant ;)

/Trollet

F**k this s**t

Den här dagen har sugit överallt! Börjar med att den irriterande kollega får jobbet som jag vill ha och som jag anser att jag är mer lämpad för eftersom jag kan jobbet utan och innan. Sen insåg jag hur misslyckad och värdelös jag är som inte ens kan ta hand om mig själv. Jag kan inte ens skriva en handelslista utan min mamma och laga egen mat kan man ju drömma om. Jag kommer jobba på samhall till den dagen jag dör eftersom jag inte kommer ha råd att gå pension. För göra kan karriär kommer jag ju uppenbarligen inte kunna göra eftersom jag knappt kan torka mig i röven själv.
Jävla fittdag!
Kan iaf trösta mig med att det blir lite bättre av att gråta ut i duschen och jag är ledig imorrn. typ...

/Trollet

RSS 2.0